Gündem

Banka yıl sonuna özel harcadıkça kazandırıyor: Mobil temassız ödeme ile yapılan alışverişe 200 TL hediye!

İş Bankası mobil temassız ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapan her kullanıcısı için 200 TL maxipuan kazandıran kampanyasını duyurdu. Mobil ödeme işlemlerine yönelik sunulan kampanya yalnızca maximum mobil uygulama üzerinden katılım sağlayanlar için geçerliliğini koruyor.

İş Bankası’nın 31 Aralık tarihine kadar devam eden kampanyasından yararlanmak isteyenlerin İş Bankası maximum ya da maximiles özellikteki bireysel kredi kartı kullanıcısı ya da bankamatik kartı kullanıcısı olması gerekiyor. Ardından maximum mobil uygulamadan katılım sağlanması yeterli oluyor.

MOBİL TEMASSIZ ÖDEMEYE 200 TL NASIL KAZANILIR?

İş Bankasının banka müşterilerine özel başlatmış olduğu kampanya mobil temassız ödeme yapan kullanıcılar için geçerliliğini koruyor. Bunun için her cep telefonu kullanıcısı müşterinin temassız özelliği aktif hale getirmesi cep telefonundan NFC özelliğini kullanılabilir hale dönüştürmesi gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin İŞcep ya da Maximum mobil uygulamasını cep telefonuna indirdikten sonra ilgili kampanyaya “Kampanyalarım” bölümünden gelerek “Katıl” butonuna basılması yeterli oluyor. Alışveriş öncesinde ya da sonrasında katılım sağlayabilmek mümkündür.

MOBİL TEMASSIZ ÖDEMEYE 200 TL KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Mobil temassız ödeme yolunu kullananlara özel tanımlanan 200 TL maxipuan kazandıran kampanya ticari kredi kartı ya da işte üniversiteli kartı kullanıcıları için geçerli olmuyor. Maxipuanlar ile yapılan alışverişler kampanya dönemine dahil edilmiyor. Kazanılan worldpuanlar 5 Ocak 2023 tarihinde kullanıcı hesabına yükleniyor. 28 Şubat tarihine kadar kullanılabiliyor. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabiliyor.

Kampanya dönemi boyunca en fazla 200 TL maxipuan elde ediliyor. Temassız özellikteki İş Bankası kart sahipleri yalnızca bu faydadan yararlanabiliyor. Kampanya dönemi devam ederken İş Bankası’nın yalnızca müşteri hesabı oluşturanlara sunmuş olduğu kampanya iptal ya da iade işlemlerinde geçerliliğini yitiriyor. Banka müşterilerini uyarıyor. Aidatsız kartlarda mobil temassız özelliği bulunmuyor.

İlgili Makaleler