Gündem

Honda indirimde zirveye ulaştı! Honda bu araçları 185.000 TL indirimle satacak!

Honda marka araç üreticileri Civic otomobil modelinde indirim yapacağını duyurdu. Türkiye’de bulunan pek çok otomobilsever vatandaşın yakından takip ettiği araç fiyatları ile ilgili paylaşılan indirim dikkat çekti.

Honda geçtiğimiz günlerde yeni bir indirim duyurdu. Civic model otomobillerde 185.000 TL indirim yapıldı. Bununla birlikte diğer araç markaları da indirim görüldü. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Sıfır otomobil kampanyaları

Yıl sonuna gelinmesi ile sıfır otomobillerdeki indirimler dikkat çekti. Yaz boyunca devam eden otomobil fiyatlarındaki artışın ardından aralık ayına girilmesi ile birlikte pek çok otomobil üreticisi indirim kampanyaları duyurdu. Piyasayı canlandırmak adına atılan adımlar vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Honda Marc’a otomobil üreticisi bu kapsamda Civic modelinde 185.000 TL’lik bir indirim yaptığını duyurdu. Civic modeli Fiat Egea versiyonundan daha uygun fiyata satılacak.

Fiyat Egea modeli

Fiyat marka otomobil üreticisi Türkiye’deki pek çok vatandaşın ilgisini çeken fiyatlarıyla araçlarına piyasaya sürüyor. Güncel Fiat Egea Cross fiyat listesi incelendiği zaman 1.5 T4 130 HP versiyon modelinde kampanyalı şekilde 1.428.900 TL’den satışa sunuldu paylaşıldı. Diğer bir taraftan Honda Civic modelinin turbo ECO versiyonunun Elegance modeli kampanyalı olarak 1.425.000 TL’ye satışa çıkıyor. Bu noktada ise Honda’nın Civic modeli Fiat Egea marka otomobillerden daha ucuza satılıyor.

Civic model otomobilde 185.000 TL indirim

Vatandaşlar sıfır otomobil almak için sıraya girerken yıl sonunda yapılan indirimler yakından takip ediliyor. Artan enflasyon ve hayat pahalılığıyla birlikte sıfır araç almak neredeyse imkansız hale gelmişken markalar indirim doğrularını arka arkaya paylaşıyor. Fiat Egea’dan sonra şimdi de Honda Civic modeli için yeni indirim duyuruları paylaştı. Paylaşılan indirimin detayları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Honda Civic model fiyat listesi incelendiği zaman Ellegance modelinde 148.000 TL’ye varan indirim görüldü. Aracın Turbo ECO versiyonunda ise 185.000 TL’ye varan bir indirim yapıldı. Honda yapmış olduğu indirim ile birlikte piyasanın en uygun fiyat araçları olarak bilinen Fiat Egea modelini geçti. Vatandaşlar Honda’nın yeni kampanyasına yakından takip ediyor.

İlgili Makaleler