Ekonomi

Akbank’tan Yeni Haber! Müşterilerini Kazanmak İçin 31 Temmuz’a Kadar…

Geçtiğimiz hafta yaşanan sistem arızası sebebiyle günlerce kart ve mobil uygulamasını kullanamayan müşterilerinin gönlünü yeniden fethetmek isteyen Akbank yeni kampanyalar yapmaya başladı. “Bu bir teşekkür, bir gönül alma” ifadesiyle başlanan Akbank’ ın bu çabası 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak.

Yaşanan mağduriyete karşılık

2 gün boyunca aralıksız yaşanan sistem arızası ardından müşterilerine anlayışları için teşekkür etmekle yetinmeyen Akbank müşterilerinin gönlünü almak için kolları sıvadı. Akbank müşterileri için şu mesajı paylaştı: “Sevgili Akbanklı; bu bir teşekkür, bir gönül alma. 31 Temmuz’a kadar tüm para transferleriniz ve ATM’lerden yapacağınız hesaptan para çekme, yatırma işlemleriniz ücretsiz. İhtiyaç duymanız halinde krediniz de dosya masrafsız ve uygun oranlarla yine Akbank’ta.”

Siber saldırı iddialarına karşın konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bugün bankamız sistemlerinde yaşanan yavaşlama ve kesintilerin siber saldırı nedeniyle olduğuna dair kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamızda hiçbir güvenlik sorunu bulunmamaktadır.” açıklaması yaptı.

İlgili Makaleler