Personel Alımı

SYDV Bünyesine En Az Lise Mezunu Yardımcı Hizmet Personeli Alımı Yapılıyor

Samsun Salıpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların tek bir kadrodan olacağı bildirildi.

SYDV bünyesine yapılacak olan personel alımları için adaylar Yardımcı Hizmetler kadrosuna başvurularını yapacaklar. 

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan bir duyuru ile adaylara duyurulan personel alım ilanına dair başvuru detayları ise şu şekilde;

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlamak zorundalar. 

Bu kapsamda kurum adayların T.C. vatandaşı olmasını, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 25 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak yada askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, en az lise mezunu olmak ve vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Samsun Salıpazarı SYDV memur alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 14 Ekim tarihinden 18 Ekim tarihine kadar yapabilecekler. Başvuru işlemleri başvuru evraklarının kuruma teslim edilmesi suretiyle yapılacak.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir