Ekonomi

%2,87 faiz oranı ile 500 bin TL kredi! Üstelik 10 yıl geri ödeme süresi ile!

İş Bankası yaptığı son kampanyasında tüm ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek konut kredisini duyurdu. Konut kredisi kapsamında görülmemiş oranlarla herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanan İş Bankası son tarih olarak 31 Aralık dedi!

Merkez Bankası’nın faiz arttırımları ile beraber bankaların kredi oranlarında da yükselmeler ve sıkılşamalar gerçekleşiyor. Konut, taşıt, ihtiyaç kredilerinde vatandaşların cebini zorlayan oranlar ev sahibi, araba sahibi olma hayallerini suya düşürürken İş Bankası çok büyük bir kampanyaya imza atıyor. İş Bankası duyurduğu yeni kampanyası ile tüm müşterilerine %2,87 gibi oldukça düşük bir faiz oranı ile konut kredisi veriyor! İşte tüm detaylar…

Konut kredisinde dev kampanya!

Konut kredisi kapsamında sıkılaşan kredi oranları tüm vatandaşların ev alma hayallerini suya düşürüyor. Yükselen faiz oranları, düşük vade ve kredi rakamları ile vatandaşlar tek finansman desteğini de kaybederken İş Bankası müşterilerine çok cazip oranlarla konut kredisi kampanyasını duyuruyor.

İş Bankası yeni yaptığı konut kredisi kampanyasında tüm müşterilerinin yüzlerini cazip oranları ile güldürüyor. 500 bin TL’lik konut kredisinde %2,87 oranında faiz sunarken 10 yıl yani 120 ay vade oranları ile de geniş ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu oranlarla konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen İş Bankası müşterilerinin aylık ödemeleri ise 14 bin 847 TL oluyor. İş Bankası konut kredisi oranları ile tüm bankaların kredi oranlarının yanında oldukça cazip fırsatlar sunuyor.

Diğer ödemeler ve başvuru yolları!

İş Bankası düşük faizli konut kredisi için diğer ödemelerini

Tahsis ücreti: 2.500,00 TL

Ekspertiz ücreti 4.200,00 TL

Taşınır ve Taşınmaz Rehin Tesis ücreti 826,00 TL

DASK ücreti 594,15 TL

Konut Sigortası ücreti 3.898,00 TL

Hayat Sigortası ücreti 5.604,00 TL olarak açıkladı.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen İş Bankası müşterileri tüm İş Bankası şubelerinden, mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilmektedir.

İlgili Makaleler