Magazin

Beyaz Show 2023’te yeniden ekranlara “merhaba” diyebilir: 22 yıllık tecrübe dolu talk show seyirciyi yeniden coşturacak!

Kanal D ekranlarında boy göstermiş olan eğlence program Beyaz Show uzun bir aranın ardından yeniden TV ekranlarında geri dönebilir.

Alınan bilgiler henüz net bir sonucu ifade etmezken son olarak 2018 tarihinde yayınlanan ve ekranlardan kaldırılan programın yeniden başlatılması konuşuluyor.

5 YILLIK ARA SONA EREBİLİR!

Beyaz Show’un ilk bölümü 1996 yılında yayınlanmıştı. 6 Aralık tarihinde başlatılan program 4 Mayıs 2018 tarihine kadar uzun soluklu bir serüveni başladı. Aradan geçen 22 yılın sonunda ekranlardan kaldırılma kararı verilen programın yeniden başlatılacağı yönünde söylentiler takipçilerini heyecanlandırdı.

Eğlence programı olarak genellikle akşam geç saatlerde televizyona verilen ünlü konukların tek tek ağırlandığı Beyazıt Öztürk’ün moderatörlüğünün yaptığı komedi programı farklı ve ilginç skeçler ile destekleniyor. Beyaz Show konseptiyle Talk Show programı olarakta düşünülebilir.

GENÇ KESİMİN İLGİSİ BÜYÜK!

Programın 22 yıl boyunca sürmesinin en önemli sebebi daha çok genç kitleye hitap ediyor oluşuydu. Seyirciler içerisinde üniversite farklı üniversitelerden akın akın gelen gençler yer alıyordu. Talk Show programı 22 yıl boyunca reyting rekorları kırarak her zaman üst sıralarda yerini almıştı.

Programın son bölümü 4 Mayıs 2018 tarihinde yayınlandı. Final yaptıktan sonra Beyaz Show’un sunucusu Beyazıt Öztürk bir daha ekranlarda görülmedi. Uzun süredir yeniden başlamasına yönelik haberler bekleniyordu. Özellikle genç kesimden bu yönde istekler oldukça fazla geliyordu.

KAMERALARA NE DEDİ?

Birkaç gün önce magazin muhabirlerine açıklamada bulunan Beyazıt Öztürke Nişantaşı’nda rastlanıldı. 2023 yılı itibari ile yeni projeleri olup olmadığı soruldu. Sorulan soru üzerine Öztürk cevaben: “Beyaz Show başta olmak üzere farklı birkaç projem bulunuyor. Şu an için karar verme aşamasındayım” yorumunda bulundu.

Öztürk, konuşmasının devamında: “Kafamda birden çok proje bulunuyor. Beyaz Show bunlardan bir tanesi. Çevreden de bu yönde Beyaz show’u yeniden başlatmam için talep çok fazla” dedi. Fakat net kararını belirtmedi.

İlgili Makaleler