Kamu Haberleri

Borcu Olanların Dikkatine! Sicili Bozuk Olanların Kredi Çekemediği Dönemler Tarih Oluyor! Bu Dört Banka Başvuru Yapan Herkese Anında Kredi Veriyor!

Krediler, her ne kadar ana para üzerine oldukça yüksek bir faiz konularak geri tahsis ediliyor olsa da sağlıktan eğitime; borç ödemeden ev tadilatlarına kadar acil nakit ihtiyaçlarını anında gideriyor. Ancak, bankalar arasında bulunan ortak kredi politikaları çerçevesinde kredi notu düşük olan vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını çoğu banka tarafından karşılayamıyor. Bu bankalar ise, kredi notu düşük olan vatandaşlara da nakit desteği sağlıyor.

Kredi çekmek isteyen vatandaşların kredi notlarının düşük olması halinde pek çok banka kredi vermeye yanaşmıyor. Bu da vatandaşların nakit ihtiyaçlarına giderememesine ya da borçlarının artarak katlanmasına neden oluyor. Tüm bu olumsuzluklar nedeniyle müşterilerinin her türlü durumda nakde ulaşabilmesi için kredi vermeye başlamış olan Enpara, QNB Finansbank, TEB ve Denizbank ise, kredi notuna değil, farklı şartlara bakarak anında nakit desteği veriyor.

Enpara.com ve TEB Kredi Notu Düşük Olanlara Sesleniyor

Şubesiz bir hizmet vermesi nedeniyle kolaylıkla başvuru yapılabilecek olan vatandaşlar, Enpara.com ya da Enpara Mobil Bankacılık üzerinden kredi başvurularını kabul ediyor. Kredi notu düşük olan vatandaşlara da farklı şartları sağlaması halinde kredi veren Enpara, düzenli gelir belgesi sunabilen kişilere kredi verebiliyor. Aynı zamanda kefil göstererek ya da ipotek vererek de Enpara’dan kredi çekmek mümkün oluyor. Bu kredi türünde yüzde 1,66 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri sunan Enpara; 10.000 TL tutarındaki bir kredi için ise minimum 392 TL aylık ödemeler istiyor. Enpara’nın şubeli hali olan QNB Finansbank da kredi notu düşük olanlar için kredi imkanları yaratan bankalar arasında yer alıyor. İpotek gösterebilecek olan ya da düzenli geliri olduğunu belgeleyebilecek olanların yararlanabileceği QNB Finansbank’ın kredisi ise yüzde 1,79’dan başlatıyor. Bu şartlar altında QNB Finansbank’tan maksimum vade ile çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin aylık tutarları ise, 402 TL olarak hesaplanıyor.

TEB ve Denizbank Da Kredi Notu Düşük Olanları Destekliyor

Kredi notu kötü olanların her zaman başvuru yapabileceği bankalardan biri olan TEB, yüzde 1,67 oranı ile kredi sağlamaya 2022 yılında da devam ediyor. Maksimum vade olarak 36 aya varan taksitler sunan TEB, 10.000 TL kredi için ise, minimum 393 TL’lik ödemeler istiyor. Öte yandan Denizbank da kredi notu düşük olanlara kredi desteği veren bankaların arasında bulunuyor. Faiz oranını yüzde 1,94’ten başlatan Denizbank, vade seçeneklerini de tutara göre belirlemekle birlikte maksimum 36 ay olacak şekilde sunuyor. Denizbank’tan çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin en uzun vadedeki aylık ödemeleri ise, 413 TL oluyor.

İlgili Makaleler