Magazin

Dizi erken final yaptı ünlü oyuncu o şok açıklamayı yaptı! Tolgahan Sarıtaş hayranlarına “dinlenme vakti” diyerek setlere veda etti!

Genç ve yakışıklı dizi oyuncusu Tolga Sarıtaş geçtiğimiz yıl popülerleşen ve şöhreti yakalayan isimler arasında yerini aldı. Kısa süre önce Baba dizisinde başrol oyunculuğunda bulunan isim dizi erken final yaptığı için ekranlara veda etmişti. Son olarak yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilirken hayranlarına yaptığı açıklama herkesi şaşırttı.

Dönemin popüler TV dizileri; “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Arka Sokaklar”, “Güneşin Kızları” gibi dizilerde yavaş yavaş fark edilmeye başlayan Tolga Sarıtaş “Söz” isimli dizi ile kariyerinde dönüm noktası yaşadı. Son olarak ünlü ve usta oyuncu Haluk Bilginer’in rol aldığı “Baba” dizisi içerisinde hünerlerini sergileme fırsatı buldu.

12 YILDA 12 FARKLI PROJE!

Başarı dolu kariyeri ile ön plana çıkan Haluk Bilginer’in “Baba” dizisi beklenildiği gibi izlenme alamayınca final yapmak zorunda kalmıştı. Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş final yapan dizinin ardından yeniden projede yer almayacağını ifade etti. 3 yıllık dönemde sezonu tamamlayamadan 4 farklı dizide kendine yer bulan Sarıtaş 12 yıllık dönemde tam da 12 farklı projede yer alarak halka kendini sevdirdi.

Sarıtaş dizide Kadir Saruhanlı isimli bir karaktere can veriyordu. Dizi final kararını tüm sosyal mecralarda paylaştıktan sonra Sarıtaş bir süre ekranlara ara vereceğinin de sinyalini vermiş oldu. 2018 yılında yapılan Altın Kelebek ödül töreninde aldığı başarı sonrası da 2022 yılının bitimine sayılı günler kala yeni bir ödüle sahip olamamıştı. Durağanlaşmaya başladığını düşündüğü kariyerine ara vereceğinin sinyalini ise yaptığı paylaşım ile dile getirmiş oldu.

HAYRANLARINI ÜZDÜ!

Beğenilen oyuncu Tolga Sarıtaş yıllar içinde kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Takipçileri onu beğeniyor her yeni yapımını ilgiyle severek takip ediyordu. Aldığı bu ayrılık kararı sevenlerini üzdü. Dönemin popüler dizilerinde kaliteli, romantik ve ilgi çekici karakterlere can veren Tolga Sarıtaş’ın işte o ayrılık paylaşımı:

“Hikayenin sonundayız. Dizimiz final yapıyor. Artık köşeye çekilerek dinlenme vakti! Kısa bir molanın ardından yeniden yeni projelerde görüşmeleri başlatacağım.”

İlgili Makaleler