İşkur İş İlanları

Güvenlik görevlisi alımları yapılacak! İşkur duyurdu!

İşkur yayımladığı son ilan ile güvenlik görevlisi alımları yapılacağını duyurdu. İşkur üzerinden başvurularının yapılacağı ilan detaylarına haberimizin üzerinden ulaşabilirsiniz.

İşkur binlerce insana istihdam kapısı olmaya devam ediyor. Birçok farklı meslek ve sektör için hem işveren hem de iş arayanlar kapsamında en güvenilir yol olmaya devam eden İşkur yeni yayımladığı son ilan ile güvenlik görevlisi alımlarının olacağına dikkat çekti. Alım detayları, başvuru tarihleri ve şartlarının ilan detaylarında belirtildiği güvenlik görevlisi alımları için tüm detaylar haberimizin devamında…

İşkur güvenlik görevlisi alımlarının başladığını duyurdu!

İşkur yeni yayımladığı son ilan ile çeşitli kadrolarda 13 bin 165 personel alımı yapılacağını duyurdu. Yine binlerce kişiye istihdam kapısını açan İşkur özellikle çokça tercih edilen güvenlik görevlisi kadrosunda alımların olacağını duyurdu. 13 bin 165 personel alımlarının içerisinde 1211 güvenlik görevlisi pozisyonunda alımların olacağını belirtti. KPSS şartının aranmayacağı belirtilen güvenlik görevlisi alımlarında 1211  kişi çin istihdam kapısının açılacak.

İşkur yayımladığı ilan detayında alımların Türkiye’nin farklı birçok illerinde olacağına dikkat çekti. Özellikle de İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Muğla, Mersin ve Adana gibi büyükşehirlerden alımların olacağı da belirtilmiştir. Başvuruların 13 Aralık 2023 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular İşkur üzerinden iş arayan kaydı oluşturularak yapılacağı yine yayımlanan ilan detaylarında belirtilmiştir. Başvurular için (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11223) resmi web adresi üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Alım şartları!

İşkur 1211 güvenlik görevlisi alımları için KPSS şartı aranmayacağını belirtirken adayların;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

En az ilkokul mezunu olmak.

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

Adli sicil kaydının bulunmaması.

Sağlık durumunun görevi yapmaya uygun olması. Şartlarına da haiz olması gerektiğini belirtti.

İlgili Makaleler