İşkur İş İlanları

Şehir hastanelerine vasıflı ve vasıfsız personel ilanı yayınladı!

İŞKUR’dan sağlık sektörüyle ilgili yeni ilan geldi. Şehir Hastanelerine, Güvenlik görevlisi, Temizlik görevlisi, Aşçı, Garson, Şoför, Sağlık Personeli gibi birçok pozisyonda personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Detaylar işte sizlerle...

Şehir Hastaneleri bünyesine “vasıflı ve vasıfsız” personel alımı yapılacağının bilgisini veren İŞKUR farklı illeri kapsayan personel alımları için gerekli detayları tek tek aktardı. Peki İŞKUR aracılığıyla iş başvurusu nasıl yapılabilir? Personel alımı için talep edilen şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman? Tüm soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

Personel alımı için talep edilen şartlar neler?

8 Aralık-31 Aralık 2023 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla online yapılacak “Şehir Hastanesi” personel alımı için başvuru yapacak adaylardan talep edilecek şartlar şu şekilde yer alıyor;

Şehir hastaneleri bünyesine katılarak, sağlık sektöründe istihdam sağlamak isteyen adaylardan her meslek grubu için belirli eğitim şartı talep edilirken, bazı meslek grupları için ise meslek ile ilgili “özel sertifika” talep edilecektir.

Her pozisyon için alım şartları farklılık gösterirken Şehir Hastaneleri bünyesinde katılacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve aynı zamanda da, hastane ortamında çalışmaya sağlık açısından uygun olması aranan genel şartlar arasındadır.

Erkek adaylar ise askerlikle ilişiğinin bulunmaması ya da askerliğini tamamlamış olması şartı bulunmaktadır.

İŞKUR aracılığıyla iş başvurusu nasıl yapılabilir?

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvurarak istihdam sağlamak isteyen kişilerin, öncelikle İŞKUR’A kaydını bulunması gerekmektedir. İŞKUR’a kayıtları ise https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “üye ol” seçeneğini tıklayarak karşınıza çıkacak ekrandaki gerekli bilgileri doldurarak, İŞKUR’a kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra ise “özgeçmiş” sayfasında yer alan öğrenim bilgilerinizi, kişisel bilgilerinizi ve niteliklerinizi gerekli alanları doldurarak İŞKUR’a kayıt işleminizi tamamlamış olabilirsiniz.

İŞKUR’a kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra İŞKUR aracılığıyla yayınlanan şehir hastaneleri personel alımlarıyla ilgili gerekli bilgilere https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  adresi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tüm adaylar, yukarıda yer alan adrese giriş yaptıktan sonra arama kısmına “Şehir Hastaneleri” yazarak bulunduğu ileride seçerek hastaneler için gerekli ilanları ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler