Magazin

Yargının başrolü Kaan Urgancıoğlu Hollywood oyuncusu ile ikili düelloya girecek! Nefes kesecek yeni film vizyona girmeye hazırlanıyor!

Türk-İngiliz yapımı aksiyon ve komedi karışımı film vizyona girmeye hazırlanıyor. İngiliz yönetmen tarafından Antalyada çekimleri tamamlanan film büyük ses getirecek. Beyaz perdeye bomba gibi düşecek olan bu film Türk ve yabancı oyuncuların tek bir sahnede bir araya geldikleri özel bir yapım olacak.

Ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin elinden çıkan “Servet Operasyonu” isimli film vizyona girmek için gün sayıyor. Filmi ilginç kılan ise Yargı dizisinin karakteri Kaan Urgancıoğlu ile beraber yabancı aktör Jason Statham’ın aynı sahnede rol alıyor olmasaydı.

“SERVET OPERASYONU” NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Popüler film yapımları olan dünyada rekorlar kıran “Sherlock Holmes” ile “Snatch” filmlerinin yönetmeni tarafından Antalya’da çekimleri tamamlanan film heyecanla bekleniyor. Türkiye’de 13 Ocak’ta izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Film henüz beyaz perdeye aktarılmadı. Fakat filmin detayları öğrenildi. Baş karakter olarak bir mafyayı canlandıracak Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu ile aksiyon filmlerinden tanınan Jason Statham özel bir dövüş sahnesini paylaşacak.

FİLMİN KONUSU NEDİR? FİLMDEKİ ROL ALACAK OYUNCULAR KİMLERDİR?

Filmin başrol oyuncuları ve konusu belli oldu. Daha çok komedi ve aksiyonun harmanlandığı bir yapım olacak. Servet Operasyonu isimli filmde özel bir ajanı canlandıran ünlü aktör Jason Statham konuya göre dünyayı tehdit eden bir silahı ortadan kaldırmak için bir mafyanın peşine düşecek. Kendisine eşlik etmesi için Hollywood’un film yıldızlarından birinin yanında görev alacak. Tüm kurgu bu alt metin üzerinde şekillenecek.

Başrol oyuncuları Jason Statham, Josh Hartnett, Aubrey Plaza, Hugh Grant ile Kaan Urgancıoğlu, Ozan Ayhan, Tim Seyfi, Aksel Üstün, Ergün Kuyucu yer alacak.

İlgili Makaleler